top of page
förskola-solsegel2.jpg

Solafskærmning -børneinstitutioner og skoler

Vi har lavet en lang række solafskærmningsløsninger til både børneinstitutioner og udeområder. Alle solsejl og master har op til 10 års garanti.

 

​Børn, unge og ældre er særligt sårbare over for stærk UV-stråling og skal beskyttes mod stærkt sollys. Adgang til skygge i udemiljøet er derfor særligt vigtigt. Det kan handle om at skabe skygge på legepladsen eller udeområdet på et plejehjem. Svenskproducerede solsejl og sejltage til børneinstitutioner og plejehjem. Specielt udformet over sandkassen for at give skygge og god UV-beskyttelse, designet efter behov og med galvaniserede master. Vi har mange referencer!

26747.png

Kvalitet

Vores lærreder har mindst 10 års UV-garanti og er syet med tenara-tråd, og en rustfri stålwire løber langs den ydre kant, så sejlet er superstramt og tåler meget vind.

Solafskærmning overflade

Husk, at hvis du har til hensigt at skabe skygge på 25 m2, skal solsejlet være på mindst 50 m2. Vi kan lave solsejl på op til 110 m2.

Serviceaftale

Vask og opsætning om foråret og afmontering om efteråret samt vinteropbevaring.

Garanti

Op til 10 års garanti på solsejl og montering.

Helhedsløsning

Af hensyn til din sikkerhed tilbyder vi fuld montering af master og specialfremstillede solsejl.

JrfMark AB har købt 29 solsejl med master i størrelserne 25 kvm og 49 kvm til Lidingö Kommune. Det, du ser på billederne nedenfor, er 49 kvm, som sidder udspændte hele sommeren. Conny Bjurven siger: "God kvalitet og hurtige leverancer, og det er fantastisk, at man kan få så store tage i ét stykke. Vi er meget tilfredse!t;"

 

Johan Persson, projektleder hos Lidingö Havecenter: "Meget flotte solsejl til gode priser. Det er vigtigt, at de sidder godt fast, så de ikke blafrer eller går i stykker. Hurtige leveringer, og at de er lavet i Sverige."

Solsegelsverige-solskydd över sandlåda
Multicoloured-Shade-Sails-1024x768-4-2.jpg
IMG_20200519_120538_11zon_edited.jpg

Referenser

Solsejl - Lærred

Monotec 370
Monotec Dukar
Commercial 95
Comm-9SWATCH.jpg
bottom of page