Vandtæt overdækning

 

Hos Designsolsejl kan du købe dig specialsyet vandtæt solsejl og terrasse overdækninger. Vi er eksperter i at fremstille solsejl og solafskærming.  Højeste kvalite.Eftersom vi ikke begrænses af målene på de færdige produkter, er vi meget fleksible. Vi sælger ikke masseproduceret solbeskyttelse, alle vores projekter bliver skræddersyet for det bedste resultat. Vi vil give jer unikke løsninger i henhold til jeres ønsker. Vores produkter passer derfor perfekt til de offentlige områder.

Hvis man vil anvende taget i alt slags vejr, og have både en regn- og solbeskyttelse, skal man vælge et vandtættet solsejl, der sys i et helt kompakt materiale, som er vandtæt. Taget kan monteres hvor som helst i et udendørsmiljø, hvor man gerne vil have skygge.

Priseksempler,

Ferrari Membran

Klik på slideshowet til højre for at se forskellige priseksempler på solsejl i dugen Ferrari Membran.

Om dugen

Ferrari Membran er den absolut nyeste dug på markedet. Det unikke ved denne dug er, at den fremstilles i to lag, så den får flere forskellige funktioner. Med sine unikke egenskaber kan dugen holde til en meget stor belastning uden at miste formen. Den er helt sol-/vind-/vandtæt, smudsafvisende og brandsikret. Den er helt UV-modstandsdygtig, og kan ikke mugne. En stor fordel ved Membran-dugen er, at den er så stabil i alle retninger, og derfor kun skal skæres meget lidt til mellem fæstepunkterne. Derfor er sejltagets sider lige i stedet for kurvede, og soltaget opnår de perfekte mål over dit udendørsmiljø. Den findes i forskellige farvekombinationer, og kan fremstilles i størrelser på op til 100 kvadratmeter for at dække store overflader. Dugen er meget formstabil og holdbar.

Farveeksempler

Klik på billedet herunder for at se farveprøverne i et større vindue.

ferrari 502 satin.jpeg

Vi tilbyder solskygger i Ferrari membraner i disse farver. Det første billede fra venstre henviser til valgbare farver øverst på lærredet, og de tre andre billeder henviser til valgbare farver på undersiden af ​​stoffet:

Startpris fra 35 000 dk

Priseksempler,

Ferrari 502 Satin

Klik på slideshowet til højre for at se forskellige priseksempler på solsejl i dugen Ferrari 502 Satin.

Om duken

Dugen Ferrari 502 er Ferraris klassiske UV-modstandsdygtige, vandtætte og antibakterielle sejltagsdug. Denne dug er svejset, hvilket betyder, at der ikke er nogen synlige sømme på dugen. Der løber en wire på yderkanten af dugen, som spænder taget op, så dugen holder formen, og ikke foldes. Vi kan også fæstne en aluminiumsliste i husfacaden, som sejlet trækkes på, så der fås et helt vandtæt udendørsmiljø. Dugen fås i 30 farver, og kan fremstilles i størrelserne fra 15-300 kvadratmeter. Vi anvender denne dug til forskellige projekter, hvor kunden både vil have sol- og regnbeskyttelse

Farveeksempler

Klik på billedet herunder for at se farveprøverne i et større vindue.

Startpris fra 30 000 dk

Hvis man vil anvende taget i alt slags vejr, og have både en regn- og solbeskyttelse, skal man vælge et vandtættet solsejl, der sys i et helt kompakt materiale, som er vandtæt. Taget kan monteres hvor som helst i et udendørsmiljø, hvor man gerne vil have skygge.

Hjørnebeslag

Solsejl København

Solsejl overdækket terrasse

Solsejl overdækning terrasse

Overdækning terrasse solsejl

Overdækning solsejl terrasse

Solsejl vandtætte

Totalentreprise Solsejl