top of page
IMG_20200615_180413.jpg

Solsejl-Haven

Et solsejl er præcis hvad det lyder som - et sejl, der beskytter dig mod solen. Solsejlet er syet af lærred, der har en gennemsigtig effekt, så du har kontakt med dine omgivelser. Du kan altså se himlen og trætoppene gennem et solsejl og alligevel få behagelig skygge. Det giver en luftig fornemmelse, som et tæt lærred ikke kan give. Sejldugen har en høj UV-beskyttelse, men er ikke vandtæt i modsætning til et sejltag, der fungerer som et almindeligt tag og beskytter mod både sol og regn.​
 

Da vi ikke er begrænset af de færdige produkters mål, er vi meget fleksible. Vi sælger ikke masseproduceret solafskærmning, da alle vores projekter er skræddersyede for at opnå de bedste resultater. Vi ønsker at give dig unikke løsninger på dine behov. Vores produkter er derfor perfekte til det offentlige rum.

Forskellen mellem markiser og solsejl er, at solsejlet er designet til at give dig mulighed for at placere det, hvor du ønsker det, og hvor markiser ikke kan bruges. Det er en fleksibel løsning, der kan installeres som et fritstående tag over f.eks. et udendørs område eller en pool. Fremstillet i Sverige og skræddersyet efter dine ønsker og mål og i unikke materialer.

  • Meget vindtæt solafskærmning, der er helt tilpasset til dit udeområde og kan forblive oppe hele sæsonen.

  • Syet i lærred, der er vævet til at modstå UV-stråler med 10 års garanti og rengøres med en højtryksrenser. Sejlet opmåles, efter at mast og beslag er sat på plads, så sejlet passer og ser godt ud.

Solsejl - Lærred

Monotec 370
Monotec Dukar
Commercial 95
Commercial 95 Dukar
bottom of page