top of page

Oplukkeligt Solsejl - Wirer

Dette enkle, men funktionelle wiresystem giver dig den ultimative komfort med kontrollerbar skygge på bestilling.    Fremstillet af slidstærke komponenter og omhyggeligt testede stoffer, der kan modstå UV-stråling. Solsejlet kan dække store områder med minimal støttestruktur nedenunder - hvilket er en vigtig faktor i forhold til at levere skygge i kommercielle eller offentlige rum.  Sejldugen er lavet af vejrbestandig polyester net, og giver en pålidelig skygge med 95 % blokering af skadelige UV-stråler. Derudover er stoffet beskyttet mod skimmel, og er tilgængelig i et bredt udvalg af farver.    Store eller skrånende systemer kan også omfatte et spil, der hjælper med manuel åbning. Perfekt til gårdhaver, i børnehaver og på restaurant som har brug for varierende skygge. Det kan også tilpasse til indendørs atrium, padelbaner og udendørs scener.

Retractable Shade Sail - Awning_1474869355_85545969_1000_680.jpg

Robust Komponenter

Designsolsejls wiresystem er konstrueret med de mest robuste komponenter. Herunder kuglelejeblokke fra Ronstan, som er klassificeret til marineindustrien samt beslag lavet af rustfri 316 stål. Ronstan kuglelejer er karakteriseret ved lav friktion, og sikrer høj anvendelighed og lang holdbarhed.

pergola system simpel skiss.jpg

Specifikationer Oplukkelig Solafskærmning

Bredde: Op til 6 meter pr. enhed. (Ved behov for større bredde er det nødvendigt med flere pergolatag)

Udhæng: Op til 14 meter pr. system. Ved større projekter kræves en større konstruktion.

Stoffets foldedybde: 250-500 mm

Stålwirer: Standard er to 2 stk. wire i rustfri stål. Afhængig af designet kan der være behov for flere.

Manøvrering: Standard er, at solafskærmningen åbnes og lukkes manuelt med et spil.

Vindfølsomhed: Op til 12 m/s.

Garanti: 5 år

Skræddersyet design & fremstilling

Denne fleksible tilgang kombineret med stedsspecifik teknik og strukturelt design gør det muligt at skabe en virkelig skræddersyet løsning, der er i stand til at afskærme større eller mere komplekse overflader, som andre udtrækkelige skærmsystemer simpelthen ikke kan rumme. Wiresystemet kan tilpasses designet og er det ultimative til store afskærmninger af konvekse overflader. Den største wire-solafskærmning, vi har produceret, dækker et areal på 210 m2.

Dug commercial 95

10 års UV garanti

Farvekort

bottom of page