top of page

Helhedsløsning

Et solsejl er præcis, hvad det lyder som - et sejl, der beskytter dig mod solen. Solsejlet er syet i et lærred, der har en gennemsigtig effekt, så du har kontakt med dine omgivelser. Så du kan se himlen og trætoppene gennem et solsejl og stadig få behagelig skygge. Det giver en luftig fornemmelse, som et tæt lærred ikke kan give. Sejldugen har en høj UV-beskyttelse, men er ikke vandtæt i modsætning til et sejltag, der fungerer som et almindeligt tag og beskytter mod både sol og regn.​

 

Da vi ikke er begrænset af de færdige produkters mål, er vi meget fleksible. Vi sælger ikke masseproduceret solafskærmning, da alle vores projekter er skræddersyede for at opnå de bedste resultater. Vi ønsker at give dig unikke løsninger på dine behov. Vores produkter er derfor perfekte til det offentlige rum.  

 

Forskellen mellem markiser og solsejl er, at solsejlet er designet til at give dig mulighed for at placere det, hvor du ønsker det, og hvor markiser ikke kan bruges. Det er en fleksibel løsning, der kan installeres som et fritstående tag over f.eks. et udeområde eller en pool. Fremstillet i Sverige og skræddersyet efter dine ønsker og mål og i unikke materialer.

bottom of page