IMG_5421.JPG

Sejltage, der kan rulles op, er blandt vores mest populære produkter. De giver en dejlig skygge og god UV-beskyttelse på de varme sommerdage, men kan også rulles op på de skønne sommeraftener, når man vil nyde lidt aftensol. Solsejl, der kan rulles op, er blandt vores mest populære produkter. De giver en dejlig skygge og god UV-beskyttelse på de varme sommerdage. Superoverdækning.​


 

Inrullningsbara Solsejl

Priseksempler,

Commercial 95

Klik på slideshowet til højre for at se forskellige priseksempler på solsejl i dugen Commercial 95.

Om dugen

Commercial 95 er et HDPE-net, der blokerer solens UV-stråler op til 98%. Dugen er også brandbestandig

Startpris fra 35 000 dk

Farveeksempler

Klik på billedet herunder for at se farveprøverne i et større vindue.

Priseksempler,

Ferrari Membran

Klik på slideshowet til højre for at se forskellige priseksempler på solsejl i dugen Ferrari Membran.

Om dugen

Ferrari Membran er den absolut nyeste dug på markedet. Det unikke ved denne dug er, at den fremstilles i to lag, så den får flere forskellige funktioner. Med sine unikke egenskaber kan dugen holde til en meget stor belastning uden at miste formen. Den er helt sol-/vind-/vandtæt, smudsafvisende og brandsikret. Den er helt UV-modstandsdygtig, og kan ikke mugne. En stor fordel ved Membran-dugen er, at den er så stabil i alle retninger, og derfor kun skal skæres meget lidt til mellem fæstepunkterne. Derfor er sejltagets sider lige i stedet for kurvede, og soltaget opnår de perfekte mål over dit udendørsmiljø. Den findes i forskellige farvekombinationer, og kan fremstilles i størrelser på op til 100 kvadratmeter for at dække store overflader. Dugen er meget formstabil og holdbar

Farveeksempler

Klik på billedet herunder for at se farveprøverne i et større vindue.

ferrari 502 satin.jpeg

Vi tilbyder solskygger i Ferrari membraner i disse farver. Det første billede fra venstre henviser til valgbare farver øverst på lærredet, og de tre andre billeder henviser til valgbare farver på undersiden af ​​stoffet:

Startpris fra 50 000 dk

Vores sejltage, der kan rulles op, passer til mange forskellige steder. For eksempel over et svømmebassin, et udendørs område eller over en udendørs servering. Fordelen ved et tag, der kan rulles op, i forhold til et fast tag er, at man kan rulle taget op, når man ikke vil bruge det. Sådan beskyttes hele konstruktionen også mod særligt hårde vejrforhold. Taget giver en rigtig sejldugsfølelse, og fremstilles med de samme metoder og detaljer som et bådsejl.

Vi sælger produkter, som er udviklet til at holde på det åbne hav. Der bliver anvendt en Dacrondug til de sejltage, der kan rulles op. Det er en ægte sejldug, men den er til forskel fra bådsejl behandlet, så den har en kraftig UV-beskyttelse og den er syet med en UV-modstandsdygtig tråd. Den Dacrondug, vi anvender, blokerer solen og er vandtæt. Store tage, der kan rulles op, skal rulles op under meget dårlige vejrforhold, så de ikke strækkes. Et stort sejltag skal være spændt meget hårdt, og derfor anvender vi spil, der svarer til dem, som findes på både.